LOCAL VOCAL: TONO

VIDEOREEKS – LOCAL VOCAL

De Post Malone van Brussel, beter bekend als Tono, is een 19-jarige singer-songwriter uit Overijse. Van jongs af aan hield Tono van muziek. Hij begon als rapper aan zijn carrière en doet nu een combinatie van rap en popmuziek. Het is een veelzijdige artiest. Zo hoor je hem bijvoorbeeld rappen in het Russisch in zijn liedje ‘Tarantula’. Wil je graag meer te weten komen over Tono? Bekijk dan hierboven het volledige interview!


Yéline Lee is redacteur en
videograaf bij Free.Brussels

Laura Pisani
is redacteur bij Free.Brussels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s